Hungary And You

Cégünk márkafüggetlen kereskedésként új és újszerű gépjárműveket forgalmaz teljes európai garanciával.

Bővebben...

Segítünk Önnek a gépjármű kiválasztásától és megrendelésétől a legkedvezőbb hitel lehetőségek intézésén át a teljes üzembe helyezésig.

A Piknik kör

A Piknik kör

A független szervezésű Piknik kör célja, hogy egyesítse a fiatal kozmetikus generációt, és a lelkes, tanulni vágyó kozmetikusok és kozmetikus tanulók számára kötetlen formában nyújtson szakmai fejlődési lehetőséget. A körülbelül havonta-kéthavonta tervezett összejövetelek olyan témákra épülnek, melyek segíthetnek a mindennapi munkában, és hozzájárulhatnak a jövőbeni sikerekhez. Nem titkolt célja az egyesülésnek az sem, hogy egyfajta összefogásra sarkalja a fiatalokat a szakmai nívó megőrzése és emelése érdekében.
A kozmetikus iparágban különösen fontos, hogy a szakemberek napra készek legyenek, ezért a tájékozódás elengedhetetlen. A Piknik kör ebben próbál támogatást nyújtani a tagok számára.
A Piknik körnek nincs vezetője, csak mi vagyunk mindannyian, akik csatlakoztak és közösen, magunkért dolgozunk, miközben jókat mulatunk.

Miért előnyös számodra a Piknik körhöz való csatlakozás?

Találkozóink alkalmával különböző témákat boncolgatunk, és a témához kapcsolódóan meghívott szakértők segítik a tanulásunkat. Egy-egy előadás meghallgatása után lehetőség nyílik kerek-asztal beszélgetésekre, tapasztalat cserére és a kérdéseink megvitatására, melyben kiváló szakemberek nyújtanak segítséget. Barátságos légkörben találkozhatsz, vagy ismerkedhetsz meg kolléganőkkel, és tölthetsz el egy kellemes, szakmailag mégis hasznos vasárnap délelőttöt.
Tagjaink a honlapunk aktív résztvevői és szerkesztői is lehetnek, hiszen a fórumon az ország bármely pontján élő szakemberek is könnyedén megoszthatják egymással észrevételeiket, kérdéseiket, új barátságok szövődhetnek.
Az aktuális programokhoz is bárki hozzászólhat, hogy azok is értesüljenek a fejleményekről, akik lemaradtak aznap.

Mit kell tenned, ha csatlakozni szeretnél a Piknik körhöz?

Nagyon egyszerű; regisztrálj honlapunkon, hogy felkerülj a hírlevél listánkra. Így Te is elsőként értesülhetsz a tervezett programokról, hírekről és naprakész lehetsz különböző szakmai témákban. Adataidat bizalmasan kezeljük, nem szolgáltatjuk ki harmadik fél számára.
 

További információ:

piknikkor[kukac]gmail.com


"Hogy mit is jelent számomra a Piknik kör? Amikor kb. egy éve tudomásomra jutott ez a szakmai találkozó, kapva kaptam rajta. Én a 'matuzsálemi' kozmetikusok közé tartozom. A pályám során folyamatosan szükségét éreztem a szakmai konzultációknak. Rendszeres látogatója voltam az IPOSZ Kozmetikus kongresszusainak. De valamiféle hiányt éreztem... Az éves alkalmi találkozók nem elégítették ki érdeklődésemet. Ezt pótolja a most a havi rendszerességű Piknik kör. Tetszik, hogy a mi igényeinknek megfelelően van az előadások tartalma. Eddig zömében érdekes, hasznos illetve a gyakorlatban is használható előadások voltak. Köszönettel tartozom a szervezőknek!"

Fischné Mandl Mária
Kapcsolat ?tvonal tervezése Fot galria Webshop Nyelv választás

Hungary And You

Kapcsolat

Amennyiben szeretné velünk felvenni kapcsolatot, megteheti az alábbi elérhetőségeinken:
info@huauto.hu


1161 Budapest, Csömöri út 23.


+36-30/768-0668

Vissza

Vissza

?tvonal tervezése


1161 Budapest, Csömöri út 23.
Szélesség: 47.5211652 | Hosszúság: 19.1513193
?tvonal tervezése

Vissza

Nyelv választás

Asztali verzió