Független kozmetikusok önképző köre...
 
     
Tóbiás Györgyi és Varga Virág
 
"..."S nemcsak a naptárnak van pirosbetűs napja. Az élet is elhoz másféle, láthatatlan ünnepeket is. Ilyenkor felejts el mindent, figyelj az ünnepre." - Márai Sándor. Legyen ez a különbözés ünnepe, a Piknik kör életében!"
 
Koós Mari
 
"Nagy örömmel fogadtam ezt a kezdeményezést, szívből gratulálok, és igyekszerm minden erőmmel támogatni."
 
Bernhardtné R. Mária
 
"Köszönjük a lehetőséget, hogy itt lehettünk. Mindig tanulunk valami újat, a hangulat kitűnő, szóval jó ez a Piknik!"
 
Marjág Selizaveta Szergejevna
 
"Nagyon jól éreztem magam a Piknik körben! Mindenkinek javaslom, hogy ide járjon, mert sokat lehet tanulni. Boldog karácsonyt!"
 
Gáspár Ági és a lányai
 
"Boldog születésnapot a Piknik körnek! Nagyon szép és bensőséges ünnepeket kívánok a kedves kolléganőknek! Jó volt látni, hogy 6 tanuló lányom is jelen volt. Remélem, sikerült átplántálni beléjük az igényességet a folyamatos fejlődéshez, amit ez a fantasztikus kezdeményezés (a Piknik kör) és a szünni nem akaró érdeklődő jelenlevők folyamatosan növekvő száma is bizonyít.

Köszönjük!"
 
Bodor Kati
 
"Öröm és megnyugvás, számomra, hogy lelkes az utánpótlás. Sok, szakmáját szerető, empátiával rendelkező fiatal kozmetikus volt jelen ezen a bensőséges ünnepségen. Erőt kell adjon a lelkesedésük, közösség-szeretetük.

A következő év sikere is megalapozott a programterv alapján. Kívánok további sikereket, lelkesedést, hitet a közösség, a Piknik kör építéséhez."
 
Marusnik Tündi
 
"Nagyon örülök, hogy rátok találtam...vagy ti találtatok rám? Ha nem megyek el a szempilla hosszabbítás tanfolyamra a Monalisába, akkor soha nem tudtam volna meg, milyen jó a Piknik körhöz tartozni.

Ma megkaptam tőletek a karácsonyi ajándékot, én lehettem a műszempilla modell. Kriszti gyönyörű szemeket varázsolt nekem. Nagyon hálás vagyok, köszönöm szépen!

Ajánlom minden kozmetikusnak, amerre járok, mert nagyon színvonalas előadásokat szerveztek.
Csak így tovább! Kellemes ünnepeket!"
 
Káré Andrea
 
"Nagyon örülök, hogy van a Piknik kör, mert jó egy közösséghez tartozni, és mindig valami újat tanulni. Köszönöm, hogy megszerveztétek!"
 
A hormonok bőrre gyakorolt hatásáról
 
"Sok problémás bőrű vendégem van, ezért jöttem. Többet szeretnék tudni a hormonális problémák bőrre gyakorolt hatásáról, hogy a vendégeimnek segítséget tudjak nyújtani, s ha kell, szakemberhez (orvoshoz) tudjam őket irányítani. Nagyon örültem ennek a témának."
 
A hormonok bőrre gyakorolt hatásáról
 
"Első alkalommal a kiállításon hallottam a Piknik körről és nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Tavaly végig itt voltam az előadásokon, és nagyon érdekesnek tartottam. Örülök, hogy a kozmetika tágabb témáiról is hallani és különböző véleményekkel, megoldásokkal, segítségekkel, ötletekkel tudom tágítani a tudásomat."
 
A hormonok bőrre gyakorolt hatásáról
 
Nagyon örültem ennek az előadásnak, annál is inkább, mert végre arról hallottunk, hogy a belső dolgokat helyrerakva, felismerve egy adott problémát, olvassunk a bőrről. Szerintem erre kellene a hangsúlyt fektetni. A felismerés, a kiváltó ok széles körű kiterjesztése, a minden mindennel összefügg rögzítése mindenkiben! Hihetetlenül sok új információt kaptam, szívesen meghallgatnám még egyszer. Jó lenne, ha pdf-ben megkaphatnánk az előadás anyagát. Hogy őszinte legyek jó lenne beépíteni a tananyagba is! Köszönöm a lehetőséget!"
 
Nagy Linda
 
"Most végeztem, 2010 májusában. Szeretném tudásomat bővíteni és továbbképezni magamat. Főleg ebben a szakmában ez nagyon fontos dolog. A hormonok és hatásai a bőrre nagyon fontos és azért érdekelt ez az előadás. Minden ami a bőrön van, üzenet."
 
Molnár Éva
 
"Jó ötletnek tartom a Piknik kör megalakulását. Nagyon jók és érdekesek az előadások. A jövőben is legyenek ilyen jellegű előadások, amik a szakmai tudást mélyítik, ez a mai világban elengedhetetlen. Nem igazán vannak olyan helyek, ahol ezekhez a kis plusszokhoz hozzájuthatunk. Arról már nem is beszélve, hogy eléggé felhígult a szakmánk és ahhoz hogy topon legyünk, ez elengedhetetlen. Örülök, hogy itt lehetek ebben a csapatban! Csak így tovább!"
 
Kraupa Márta
 
"Nagyon jó ötletnek tartom a Piknik kör meglalkulását. Sok jó előadás és mindenkit érdeklő téma kerül sorra, ez valóban emlékeztet minket, a 'régieket' a kozmetika múltjára, amikor még érték volt a tudás. Reméljük, ez a jövőben is így lesz, és egyre több kozmetikus csatlakozik ehhez a rendkívül jó kezdeményezéshez. Nagyon örülök, hogy itt lehetek. Kívánok további sikeres működést és köszi!"
 
Tanács Éva
 
"Azért tartom fontosnak, hogy a jó kozmetikusok összetartsanak, mert sokat lehet tanulni egymás tapasztalataiból. Az előadásokból is sokat tanulok, és már rég végeztem, azóta sok minden változott. Engem érdekelnek a különböző masszázs technikák, arc diagnosztika, keleti gyógymódok a kozmetikában.

Köszönöm a lehetőséget!"
 
Czerovszki Eszter
 
"Egy kozmetikus ismerősömtől hallottam a Piknik körről. Nagyon sokat tanulok ezeken a kötetlen továbbképzéseken. Nagyon fontos és érdekes témák vannak, amikről orvosok, bőrgyógyászok tartanak előadásokat. Minden kozmetikusnak ajánlom a részvételt, nem fogja senki megbánni."
 
Bernhardt Noémi
 
"Azért tartom édekesnek ezt az előadást, mert sok vendég kérdezgeti kezelések közben, hogy "ez miért van ott", "mit kezdjek vele és hogyan kezeljem". És talán tudok majd nekik egy kicsit többet mondani, mint eddig, és ezzel a vendég is érzi, hogy jó kezekben van.

Sajnos ma már minden sarkon van 2 kozmetika és ha nem képezzük magunkat és nem ismerünk fel, vagy félrekezelünk egy problémát, 'nincs bocsánat' és el fog menni a vendégkör máshoz. Egy kozmetikus nem elégedhet meg az OKJ-s papírjával, ha szereti amit csinál, mert pár hónap alatt úgy lemarad szakmailag, mint a borravaló, és annál kellemetlenebb nincs, mikor a vendég világosítja fel a szakembert az új kezelésekről, eljárásokról."
 
Csató Alexandra
 
"Fontos, mert tovább bővíthetjük, illetve felfrissíthetjük szakmai ismereteinket. Az iskola elhagyása után is nagyon fontos ebben a szakmában a tanulás. A Piknik kör segítséget nyújt, nagyobb erőfeszítések nélkül megtehetjük ezt. Az előadások alkalmával találkozhatunk sok szakmabelivel, megoszthatjuk egymással tapasztalatainkat. A nőgyógyászat, masszázstechnikák, bőrgyógyászat előadás témák rendkívűl érdekesek lennének."
 
Bodnárné Bódi Marcsi
 
"Nagy örömömre szolgál, hogy újra vannak klubnapok. Ugyan már nem tartozom az ifjak közé, de úgy gondolom, hogy mindenkinek szüksége van a fejlődésre, ismeretfelújításra. Valamikor szövetkezeti szinten folyamatosan voltak szakmai tanfolyamok és előadások szakamai előadókkal pl. orvosokkal. Sajnos ennek egyszercsak vége szakadt hosszú évekre.
Különösen fontosnak érzem, hogy azok a mesterek, akiknek tanulóik vannak, feltételnül részt vegyenek a Piknik kör megmozdulásain.
Sok sikert a tartalmas előadások megszervezéséhez!"
 

 
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS 
qr-kod

 

Oldal tetejére